Teià

El patrimoni de Teià ... hi ha que mantenir-lo

  • Actualitzat:
  • Creat:

Abans de plantejar nous equipaments pensem que és millor rehabilitar i repensar els usos dels actuals. Quan es tenen hi ha que mantenir-los!

FEM UN SALT DE QUALITAT!

En una població de poc més de 6000 habitants no és possible disposar de tota mena d'equipaments com es dóna a les ciutats. Els teianencs som exigents i voldriem tenir de tot a la nostra mida i per usos exclusius. La realitat ens ha de fer veure que l'economía municipal no s'ho pot permetre i la nostra estratègia va en una direcció de reconversió: Abans de plantejar nous equipaments pensem que és millor rehabilitar i repensar els usos dels actuals. Quan es tenen hi ha que mantenir-los!

.- Abans de fer nous aparcaments, millorem els actuals amb noves senyalitzacions i adequació dels espais i posem mesures adicionals com pot ser ampliar les zones d'estacionament d'horari limitat, avui dia vigent sols en un tram del Pg. de la Riera.

.- Pensem en la utilització multifuncional dels equipaments públics avui existents, tot compatibilitzan-los amb els d'ús privat o sota responsabilitat d'altres administracions alienes a la municipal com l'Institut o La Palma:

  • Estructurar convenis de col.laboració estables i establir calendaris que optimitzin i omplin l'ocupació a nivells més elevats tot rendibilitzant els espais.
  • Reconsiderar què hi posem a Can Llaurador. Per què no hi traslladem el Casal de Joves per acostar-lo als centres d'activitat estudiantil i cultural com són l'institut i la biblioteca municipal?.  En aquest cas caldria analitzar com reaprofitar l'actual Casal de Joves del Parc de Can Godó que podria donar joc a usos d'Entitats i AA.VV. tot aprofitant la proximitat també amb la Pça. de les Cosidores i Urdidores. El projecte d'arxiu municipal pensem queda encara lluny perquè es necessiten uns recursos humans i materials que en aquets moments no disposem.
  • Aprofitament dels espais esportius dels centres escolars per ampliar l'oferta.

Perquè això sigui factible hem d'aconseguir una tasca transversal que faciliti que els tècnics municipals de l'ajuntament (cultura, esports, joventut, educació, serveis socials, ...) facin de pont entre els ciutadans i l'equip de govern.

També cal assegurar que la dotació de la Brigada Municipal pugui atendre les possibles demandes d'actuació, tot modernitzant els recursos al seu abast.

 Tot és feina! T'hi sents identificat? Vols acompanyar-nos?

TEIÀ CAMINA ... camina amb nosaltres!