Teià

La societat del benestar ... no ha de ser un impossible!

  • Actualitzat:
  • Creat:

... però sí que amb criteris de sostenibilitat i solidaritat podem aconseguir objectius de proximitat que millorin les condicions dels més febles i sensibles a la crisi.

Hi ha qui s'entesta en advertir-nos de que mai tornarem a ser i viure com fa uns 10 anys. Segons els savis de torn la crisi econòmica ha posat al descobert la feblesa de la societat del benestar i ens ho hem de replantejar a la baixa. No oblidem però, que aquets savis que han arribat a copar els ministeris d'economía de molts dels països occidentals eren gestors d'empreses "tant serioses" que amb les seves falòrnies i estafes col.lectives van fer perdre bous i esquelles a molts ciutadans confiats i honestos. Tenim exemples propers com de Guindos i Rato sense anar gaire lluny.

L'ambient internacional no ens és gaire favorable i repercuteix en les polítiques econòmiques de tall ultralliberal i encara que siguem un petit municipi en rebem les conseqüències. No tenim capacitat i massa crítica per canviar pel nostre compte, però sí que amb criteris de sostenibilitat i solidaritat podem aconseguir objectius de proximitat que millorin les condicions dels més febles i sensibles a la crisi. I els socialistes creiem en aquets principis. La nostra filosifia sempre és ajudar a les persones que més ho necessiten i com a govern de proximitat que serem, ho portarem a terme.

Cal poder prioritzar les necessitats candents i immediates front a les prescindibles.

  • Mantenir la plantilla dels Serveis Socials municipals.
  • Ampliar les bases del Reglament de Prestacions Socials.
  • Incorporar Teià a la xarxa de desfibrilació pública.
  • Dinamitzar la política de la Gent Gran des del seu Casal amb el Consell de la Gent Gran amb línia directe amb l'equip de govern.  Estudiar factibilitat del centre de día en els locals de la Pça. Cooperativa o si es trasllada el Casal de Joves a Can Llaurador reconvertir-lo; sembla més adequat i amb uns entorns més amables del Parc Can Godó.

Tot és feina! T'hi sents identificat? Vols acompanyar-nos?

TEIÀ CAMINA ... camina amb nosaltres!

 

 Dinamitza