Teià

Sanitat, Gent Gran i Benestar Social

  • Actualitzat:
  • Creat:

Si hi ha voluntat política, hi ha diners per a tots!. Si tothom compleix amb les seves obligacions tributàries amb honestetat, possiblement podriem passar del "repartiment de la misèria" al "repartiment del que sobra".

La societat del benestar, un valor de la societat europea, corre el risc de quedar en el no res. No podem donar per enterrats les prestacions aconseguides gràcies a l'esforç de molts anys de gent lluitadora i reivindicativa. Fins i tot certs empresaris desaprensius, habitualment contraris a aquestes ventatges socials pels costos que representen,  ho han volgut aprofitar en favor seu subrogant-se unes compensacions econòmiques abusives quan dimiteixen; en el seu cas no compten els conceptes de competitivitat i reducció de despeses que reparteixen a destra i sinistre!

Si hi ha voluntat política, hi ha diners per a tots!. Si tothom compleix amb les seves obligacions tributàries amb honestetat, possiblement podriem passar del "repartiment de la misèria" al "repartiment del que sobra". Será una feina feixuga i llarga!

Els socialistes creiem amb un tarannà de solidaritat per a tothom entre tothom.

Tot és feina! T'hi sents identificat? Vols acompanyar-nos?

TEIÀ CAMINA ... camina amb nosaltres!